Klassiekers van Mangerie 't Cruydt
Gebakken ganzenlever op Tarte tatin van abrikoos,jus van calvados
calvados
€ 28,50
Geroosterde coquilles en wilde gamba’s met asperge, kopje bisque.
€ 28,50
Gerookte wilde eend met rillette van eend, ganzenlever ,kroketjeeend
€ 25,00
Patrijs op karkas gebraden met girolles en fine champagne
€ 23,50
Zeetong op de graat gebakken met jonge groentjes en hollandaise saus
€ 45,00
Europese kreeft met jonge groentjes en sabayon van kreeft
€ 49,50
King krab gegrild , verse pasta, seizoens groentjes ,sabayon van kreeft
€ 55,00
Van onze houtskool gril GREEN EGG recht uit onze dry age rijpings kast
patrijs op karkas gebraden , girolles,, geconfijtte witlof , fine champagne
fine champagne
€ 32,50
Rib Eye Black Label met sizoensgroentjes en een romige peper saussaus
€ 47,50
Ree filet met wildgarnituur met een jus van pedro xeminez.rosemarijn jus
€ 39,50€ 45,00